RAT NA MREŽAMA

HDZ po oporbi opleo i na Instagramu, objavili fotografiju ‘junaka oporbe‘ u praznom Saboru

Saborski zastupnici vratili su se u klupe nakon ljetnog odmora, no nakon vrlo burnog početka sjednice mnogi su napustili Sabor

Ilustracija

 Goran Mehkek/Cropix

Vladajući HDZ ne prekida s okršajom protiv oporbe na društvenim mrežama. Osim Facebooka i Twittera, vrlo su aktivni i na Instagramu, gdje su danas "bocnuli" članove navodno ujedinjene oporbe. Prozvali su ih što se nisu pojavili u Saboru na raspravi o Zakonu o PDV.u.

- Govorili su da žele raspravljati o "značajnijim" temama. Ako rasprava o Zakonu o PDV-u, koji je dio jesenskog paketa mjera @vlada__rh za zaštitu građana i gospodarstva od rasta cijena to nije, ne znamo što je. "Ujedinjena oporba" nezainteresirana - napisali su na Instagramu. Objavu su "začinili" fotografijom praznih klupa te napisali "74 oporbena junaka - prazna sabornica".

Saborski zastupnici vratili su se u klupe nakon ljetnog odmora, no nakon vrlo burnog početka sjednice mnogi su napustili Sabor dok se raspravljalo o novom Zakonu koji bi, smatraju vladajući, trebao dodatno olakšati udar na standard hrvatskih građana. Uobičajen aktualni sat odgođen je zbog bolesti premijera Andreja Plenkovića koji je ponovno pozitivan na koronavirus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:18