STRANAČKI SUD ČASTI

HDZ potvrdio da je Damir Škugor njihov član: ‘Pokrećemo stegovni postupak‘

Škugor je član HDZ-a od 2006. godine i trenutno je član HDZ-ove područne organizacije Maksimir

Damir Škugor

 Damir Krajac/Cropix

Damir Škugor, direktor INA-na Sektora za trgovinu prirodnim plinom, pripada stranačkoj matici HDZ-a, potvrđuju u HDZ-u. Zbog afere u kojoj se našao pod sumnjom USKOK-a da je prao novac i zloupotrijebio svoj položaj u trgovini prirodnim plinom te proizveo višemilijunsku štetu, a najveći dio tog nezakonito zarađenog novca spakirao na račun svoga oca umirovljenika, zagrebački HDZ odlučio je pokrenuti stegovni postupak protiv Damira Škugora pred stranačkim sudom časti.

Škugor je član HDZ-a od 2006. godine i trenutno je član HDZ-ove područne organizacije Maksimir, ali nije u stranačkoj hijerarhiji visoko postavljen: nije član najviših stranačkih tijela, Predsjedništva ili Nacionalnog odbora, potvrdili su iz HDZ-a nakon što je Jutarnji list objavio da postoji trag o vezi Škugora i HDZ-a.

Na facebook stranici HDZ-a Maksimir, gdje Škugor živi, 3. studenog prošle godine objavljena je vijest o rezultatima unutarstranačkih izbora OGČ HDZ-a Maksimir i priopćeno da je za predsjednika Gradske četvrti izabran Stanko Gačić, potpredsjednicu Koraljka Marušić, a Škugoru, jednom od 13 kandidata, HDZ Maksimir čestitao je kao izabrnom izaslanike na izbornu skuštinu GO HDZ-a Grad Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:06