VIDEO IZ 2013.

HDZ u 7 ujutro objavio snimku Milanovića kako pada s oklopnog vozila, nazivaju ga iskompleksiranim

‘Prekaljeni ratnik‘ Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa opet pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima, napisali su
Zoran Milanović
 Roberto Orlic/Cropix

HDZ je jutros u 7 sati na Facebooku objavio snimku iz 2013. godine na kojoj se vidi kako tadašnji premijer Zoran Milanović pada s oklopnog vozila Patrije te su ga nazvali iskompleksiranim.

- Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrejem Plenkovićem (koja traje još od od poraza na izborima 2016.).

- Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i Vlade u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, “prekaljeni ratnik” Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima. Jednako tako, hineći “domoljublje i zajedništvo”, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor, a nije ga ni čestitao građanima. To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov grad pukim “kolodvorom” i “kasarnom”, te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima hrvatske države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede. Za hrvatski narod, hrvatske branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti, navodi se u HDZ-ovoj objavi.

Podsjetimo, u najnovijem polemiziranju s premijerom, predsjednik Milanović je jučer na Facebooku objavio da se Plenković prvi put na kninsku tvrđavu popeo 2016. godine, te da se tom prilikom "uspio čak i junački skljokati".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 06:30