OŠTRA REAKCIJA

HDZ žestoko uzvratio: Grbin i Ahmetović besramno kao trbuhozborci ponavljaju Milanovićevo divljaštvo

‘Tako se Grbin udostojio optužiti Vladu za nesposobnost, ponovno kopirajući FB statuse Milanovića‘, pišu iz HDZ-a
Peđa Grbin, Mirela Ahmetović
 Nikša Stipaničev/Cropix, Damjan Tadić/Cropix

HDZ je u utorak navečer preko svoje službene Facebook stranice napao lidera SDP-a Peđu Grbina koji je ranije tijekom dana kritizirao HDZ, pritom spomenuvši da ga "očito frustrira nizak rejting SDP.-a".

Još su oštrije iz HDZ-a reagirali na izjave političke tajnice SDP-a Mirele Ahmetović koja je za premijera Andreja Plenkovića, ujedno i šefa HDZ-a rekla da ima diktatorske sklonosti.

Status HDZ-a u nastavku prenosimo u cijelosti.

- GRBIN I AHMETOVIĆ BESRAMNO KAO TRBUHOZBORCI NA DALJINSKI UPRAVLJAČ PONAVLJAJU MILANOVIĆEVE UVREDE I POLITIČKO DIVLJAŠTVO

Novi čelnik SDP-a Peđa Grbin, očito duboko frustriran činjenicom da ni pola godine poslije preuzimanja odgovornosti ne može pomaknuti rejting svoje stranke s 16% - nastavlja s dodvoravanjem divljaštvu Zorana Milanovića - bez čije potpore očito ne može sam politički djelovati.

Tako se Grbin udostojio optužiti Vladu za nesposobnost, ponovno kopirajući FB statuse Milanovića. Istu Vladu koja se bori s pandemijom COVID-19, radi na obnovi potresom stradalih područja te rješava nagomilane probleme koje je ostavila nesposobna SDP-ova Vlada pod vodstvom Zorana Milanovića. Primjerice - novih 70 milijardi kuna zaduženja, rekordni deficit, kaos u brodogradilištima, visoku nezaposlenost i nikakvu apsorpciju EU fondova.

Nakon što je iskompleksirani Milanović već izgubio od Plenkovića sa 7 razlike 2016., a Bernardić sa 25 razlike 2020. - Grbinov SDP ne uspijeva pomaknuti rejting sa 16-ak %.

Gospođo Ahmetović:

- diktator je netko tko se hvali da zna za tajne izvide u kaznenom postupku

- diktator je netko tko krši Ustav RH i zakone

- diktator je netko tko nakon pravnog i političkog poraza na Ustavnom sudu i u Hrvatskom saboru, provodi političko divljaštvo vrijeđajući sve koji misle drugačije

- diktator je netko crta mete na čelima manjinskih političara i drugih javnih osoba

Grbin i Ahmetović

besramno kao trbuhozborci na daljinski upravljač ponavljaju Milanovićeve uvrede i političko divljaštvo. Na svaki iskaz mržnje, verbalnog nasilja i laži koje šire dobit će oštar i adekvatan odgovor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:37