UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Hebrang ipak neće iz politike: Želi mjesto u vrhu HDZ-a, NEĆE podržati Kosor za predsjednicu

Zagreb, 051109.Predsjednicki kandidat HDZ-a Andrija Hebrang predstavio je svoj izborni program i web stranicu u sredisnjici stranke na Trgu Zrtava Fasizma. Podrsku mu je pruzila predsjednica vlade RH Jadranka Kosor.Na slici Jadranka Kosor pokazuje svoj potpis pod rednim brojem 1 na listi za podrsku kandidaturi Andrije Hebranga.Foto: Dragan Matic / CROPIX
 Dragan Matic / CROPIX

Andrija Hebrang ipak neće izaći iz politike kao što je najavio, već će se kandidirati na neko od mjesta na vrhu stranke, piše Novi list . Kako je najavio, nema namjeru ciljati na predsjedničko mjesto , ali također je najavio kako u utrci za čelnu poziciju HDZ-a neće podržati aktualnu predsjednicu Jadranku Kosor .

Hebrang je otkrio kako u Sabor nije htio ići jer je izvukao pouku na predsjedničkim izborima, ali svoj politički angažman smatra obvezom kako bi pomogao u vraćanju desnice na vlast.

Favorita za predsjednika stranke Hebrang nije htio otkriti, ali pretpostavlja se kako će podržati ili Ivana Domagoja Miloševića ili Darka Milinovića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 22:11