RAT HDZ - SDP

Hebrang: SDP-ovac Jovanović je najkorumpiraniji političar

Jovanović je dan ranije HDZ nazvao zločinačkom organizacijom
 NENAD DUGI/CROPIX

ZAGREB - Kanonada međusobnih optužbi između HDZ-a i SDP-a iz dana u dan sve je oštrija - danas je vrh HDZ-a zastupnika oporbe Željka Jovanovića prozvao najkorumpiranijim političarem i opet zatražio njegovu smjenu s mjesta predsjenika Antikorupcijskog vijeća.

Hrvatski put u EU

Bio je to njihov odgovor riječkom SDP-ovcu koji je dan ranije HDZ opet nazvao zločinačkom organizacijom, a njezine čelnike zločincima.

Potpredsjednici HDZ-a Ivan Jarnjak i Andrija Hebrang tvrde kako Jovanović “želi zaustaviti hrvatski put u EU i prikriti kriminal svoje stranke”.

- Iza takve retorike skriva se najkorumpraniji političar u Hrvatskoj - poručio je Hebrang. Kao dokaz Jovanovićeve korupcije naveo je to što je SDP-ovac predsjednik Upravnog vijeća KBC-a Rijeka te istvoremeno radio za jednu farmaceutsku tvrtku koja je sklapala poslove upravo s tom bolnicom.

Milanovićevi stanovi

Tvrde kako Jovanović prikriva istinu o Riječnim tržnicama te da nije otvorio pitanje kako je Zoran Milanović došao do dva stana niti je progovorio o nepravilnostima u radu SDP-ove županice Marine Lovrić. SDP-ov zastupnik je svoje kritičare nazvao sedmoricom Patuljaka koji brane Snjeguljicu Kosor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 00:13