ŠEF ZAGREBAČKOG HDZ-A

Herman: ‘Nadam se da će Tomašević iz aktivizma prijeći u ozbiljno vođenje Zagreba‘

Ustvrdio je i da je platforma Možemo u izbornoj kampanji "pjevala jedno, a sada se radi nešto u potpunosti drugo".
Mislav Herman
 Damir Krajac/Cropix

Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Mislav Herman rekao je u ponedjeljak kako se nada da je gradonačelnik Tomislav Tomašević "napokon sazrio da iz aktivističkih voda prijeđe u ozbiljno vođenje Zagreba".

- Ako je ovo način da se od aktivizma prijeđe prema ozbiljnom vođenju Grada Zagreba, onda to pozdravljamo - rekao je Herman zamoljen da komentira potez zagrebačke Gradske uprave koja je za preuzimanje i oporabu biootpada odabrala zajednicu ponuditelja oko tvrtke Ce-za-r, koja je dio C.I.O.S. grupe Petra Pripuza.

Herman je ustvrdio i da je platforma Možemo u izbornoj kampanji "pjevala jedno, a sada se radi nešto u potpunosti drugo".

To je najbolja poruka onima koji su birali platformu Možemo, rekao je Herman nakon zajedničke sjednice Predsjedništva, Nacionalnog vijeća i saborskog Kluba HDZ-a. Još jednom je zahvalio svim članovima stranke koji su mu na jučerašnjim unutarstranačkim izborima iskazali povjerenje te pozvao na zajedništvo u zagrebačkom HDZ-u i dodatno "zbijanje redova" kako bi na idućim lokalnim izborima, kada god bili, preuzeli odgovornost za vođenje Grada Zagreba.

- Zagrebački HDZ je daleko jači i snažniji nego je to bio jučer. U zagrebačkom HDZ-u ima mjesta za svakoga člana i na idućim izborima planiramo preuzeti odgovornost za vođenje Grada Zagreba te dobiti većinu u Gradskoj skupštini - poručio je Herman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2022 18:23