ŽRTVA NASILNIKA

HGSS-ovac napadnut na Platku: ‘Sve mi je stresno, danas sam bio na ispitivanju u tužiteljstvu...‘

‘Još uvijek ne bih govorio o detaljima. Vidjet ćemo sve za nekoliko dana kada nalazi budu gotovi pa da to riješimo‘, rekao je Grgačević

Marko Grgačević

 Screenshot/RTL

Riječko Općinsko državno odvjetništvo otvorilo je zbog incidenta na Platku istraživanje protiv 21-ogodišnjaka zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Odnosi se to na napadača koji je s leđa prišao HGSS-ovcu Marku Grgačeviću i udario ga nogom u glavu, a njegov je odvjetnik potvrdio kako nema saznanja o mogućem privođenju branjenika.

RTL Televizija javlja da je odvjetništvo počelo s ispitivanjima, pa je jutros tako kod njih bio i ozlijeđeni Grgačević.

Grgačević je RTL-u rekao da je na ispitivanje pozvan kao žrtva.

- Bio sam s tužiteljicom 30-40 minuta - rekao je Grgačević.

Na pitanje o tome misli li je li ovo njegovo posljednje saslušanje i je li netko danas to spominjao odgovorio je: "Nadam se da je ovo moje zadnje saslušanje odnosno svjedočenje. Nitko to nije spominjao".

Grgačević je priznao je i kako mu je sve ovo dosta traumatično.

- Ne znam što bih rekao. Odlazim na neurološke pretrage. Još uvijek ne bih govorio o detaljima. Vidjet ćemo sve za nekoliko dana kada nalazi budu gotovi pa da to riješimo - istaknuo je Grgačević.

- Mislim da je ova situacija svima stresna. Svima oko mene i meni samom. Ipak, mislim da će svemu tome pomalo doći kraj - rekao je Grgačević za RTL.

Miran prosvjed protiv nasilja održat će se u srijedu na Korzu u Rijeci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:28