HSLS-ova KANDIDATKINJA

HLOVERKA PREDSTAVILA KANDIDATURU ZA GRADONAČELNICU Obećala Dom zdravlja, laboratorij, koncertnu dvoranu i žičaru: 'U Makarsku ću vratiti i Porin!'

Hloverka Novak Srzić
 Ivo Ravlic / HANZA MEDIA

Nakon deset godina na političku scenu vratio se makarski ogranak stranke HSLS, piše Makarsko primorje. Na obnoviteljskoj i izbornoj skupštini za predsjednika makarskog ogranka HSLS-a izaban je Jakov Bilić, potpredsjednik je postao Jure Pribisalić, tajnicom je imenovana Hani Beroš Jašari dok će dužnost rizničara obnašati Ante Jović. U izvršnom odboru stranke sjedit će Zdenko Roso, Gojko Pribisalić i Tanja Kovačević.

Na konferenciji za medije održanoj odmah poslije obnoviteljske i izborne skupštine predsjednik županijske organizacije HSLS-a Branko Radačić ustvrdio je da je HSLS u Makarskoj već parlamentarna stranka te da ima svog zastupnika Juru Pribisalića. Osim toga, najavio je i da će se Hloverka Novak Srzić kandidirati za gradonačelnicu Makarske. Radačić je nadalje rekao da je uvjeren da će ovime HSLS poremetiti sklad i mir koji sada vlada u političkom životu.

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, predsjednik makarskog ogranka HSLS-a Jakov Bilić objasnio je da mu je motiv za prihvaćanje funkcije bio kandidatura Hloverke Novak Srzić za prvu osobu grada.

- Ovo su za Makarsku izbori od strateškog značaja, na njima se odlučuje hoće li grad zaostajati ili napredovati. Pozivam građane da novom energijom počnemo raditi za grad. Vjerujem u pobjedu u prvom krugu - naglasila je Hloverka Novak Srzić.

Novak Srzić je dodala da je u Zagrebu ostvarila sve što je trebala te da želi živjeti u Makarskoj, u gradu koji će imati Dom zdravlja, laboratorij, koncertnu dvoranu, žičaru. Podsjetila je da je u Makarsku između ostaloga dovela Porin i Međunarodni teniski turnir te da će to i ponovno učiniti.

- Bogatstvo Makarske je prostor koji sami uništavamo. To se mora zaustaviti. Kao buduća gradonačelnica živjet ću 24 sata za grad, upravo onako kako je to radio moj pok. otac Ante. Makarska može i mora bolje - poručila je Hloverka Novak Srzić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 05:32