OBLJETNICA PADA

Hoće li u ovogodišnjoj Koloni sjećanja u Vukovaru sudjelovati i SDSS-ovci: Evo što kaže Pupovac

Pupovac je 2019. došao u Vukovar, ali dan prije Kolone jer su Penava i radikalni desničari tjednima slali kritike protiv njega
Milorad Pupovac
 Damjan Tadic/Cropix

U utorak još nije bilo poznato hoće li u vukovarskoj Koloni sjećanja ove godine sudjelovati i predstavnici Samostalne demokratske srpske stranke, koja je dio vladajuće koalicije. To je za Jutarnji list potvrdio Milorad Pupovac, predsjednik SDSS-a.

"Ne znam hoćemo li ići u Vukovar. Ne znamo ni kako će izgledati spomenuti događaj. Također, ni s kim, dosad, nismo razgovarali o tome, i to je sve što u ovom trenutku mogu kazati", rekao je Pupovac.

Milorad Pupovac je 2019. došao u Vukovar, ali dan prije Kolone sjećanja jer su Ivan Penava i radikalni desničari tjednima slali kritike protiv njega.

Tom prilikom je položio u Dunav vijenac za Srbe koji su ubijeni uoči početka izbijanja oružanih sukoba, potom za ranjene, bolesne i zaposlenike vukovarske bolnice koji su zarobljeni i ubijeni na Ovčari, a delegacija Srpskog narodnog vijeća je u crkvi Sv. Nikolaja zapalila svijeće "za sve ljude koji su stradali u ratnom periodu u Vukovaru i njegovoj okolici".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:12