DOBITNIK SUPER SEDMICE

HRVAT OSVOJIO 29 MILIJUNA KUNA Godinama je pokušavao pronaći sistem i nije odustajao, a već ima plan što će s dobitkom

Ilustracija
 Neja Markicevic / CROPIX

Još jednom se pokazalo kako je internet najsretnije prodajno mjesto Hrvatske Lutrije, a ono što posljednjih dana najviše zanima cijelu hrvatsku javnost, upravo su dobitnici koji su dva dana zaredom igrom na internetu postali novi hrvatski milijunaši.

Jedan od njih dobitnik je Super sedmice vrijedne 29.012.166,42 kn, a potpuno razumljivu želju o zaštiti identiteta izrazio je tijekom razgovora te ukratko ispričao detalje o svojim 'igračkim' navikama i osobnom životu.

Riječ je o obiteljskom čovjeku, vjernom igraču lutrijskih igara već dugi niz godina, a registriranom na internetskim stranicama od samih početaka te usluge. Godinama je igrao s društvom i prijateljima uporno pokušavajući pronaći neki sistem s kojim bi pogodili svih 7 brojeva. Društvo za igru se mijenjalo, neki od prijatelja su, kako kaže, odustali, no aktualni sretni dobitnik nije odustajao i nadao se kako će, prije ili kasnije, pogoditi sve brojeve. U 36. kolu Lota 7/39 od 5. svibnja ta mu želja i ostvarila, a odigrao je 10 kombinacija i pravo slovo 'A'.

Kada je shvatio da je konačno pogodio sve brojeve i slovo, kaže kako je ostao miran, staložen, bez euforije. Iako je riječ o jako velikom iznosu, napominje kako je i dalje miran, a posebno ističe kako mu je upravo mir, u ovim trenucima, najvažniji. Na pitanje što će s tako velikim dobitkom rekao je kako će, kao i većina drugih u našoj zemlji, zatvoriti sve trenutne obaveze, a nakon toga dio dobitka anonimno će donirati nekim udrugama. Uglavnom će to biti one koje imaju konkretne potrebe i pomažu djeci, djeci s posebnim potrebama te ugroženijim obiteljima. Dobitnik nam je posebno istaknuo da su djeca i obitelj najveće bogatstvo i bez obzira na ovaj dobitak, najvrjednije što ima.

Loto će nastaviti igrati s istim intenzitetom, ali će prvo pauzirati nekoliko mjeseci kako bi se 'pročistio' i odredio nove brojeve za igru. Ponovni dobitak, zaključuje, još je veći izazov nego prvi puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. listopad 2020 04:15