MEGAPROJEKT

Hrvatska lutrija uvodi novi tehnološki sustav, poslovnice i online igra zatvoreni do srijede

Nova tehnološka platforma će igračima pružiti bolji doživljaj igre, na višoj i kvalitetnijoj razini uz istovremenu visoku zaštitu privatnosti, pomoć i podršku
Novi terminal
 Hrvatska lutrija

Iz Hrvatske lutrije stigla je obavijest kako ovog ponedjeljka kreću u realizaciju velikog projekta kompletne izmjene tehnološke platforme za igranje.

Kako kažu, riječ je o projektu kakav nije viđen u novijoj povijesti državne lutrijske kompanije.

- Najznačajniji projekt u novijoj povijesti Hrvatske Lutrije uskoro će ugledati svjetlo dana: nova tehnološka platforma koja će našim igračima pružiti bolji doživljaj igre, na višoj i kvalitetnijoj razini uz istovremenu visoku zaštitu privatnosti, pomoć i podršku - kako bi igra ostala zabava - pojašnjavaju.

image
Ilustracija/Hrvatska lutrija
Hrvatska lutrija

Zbog promjene kompletnog sustava za igranje, usluge Hrvatske Lutrije bit će privremeno nedostupne od ponedjeljka, 26. travnja počevši od 14:00 sati - na prodajnim mjestima i 17:00 sati - na internetu, pa do srijede, 28. travnja u 14:00 sati.

- Unaprijed zahvaljujemo našim vjernim igračima na strpljenju i razumijevanju te ih ovime pozivamo da svoje mjesto u igri osiguraju na vrijeme. Za sve dodatne informacije, svaki dan od 7 do 23 sata, na raspolaganju je naša Služba podrške igračima i korisnicima - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - priopćili su iz HL-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:29