UOČI FINAL FOURA

Hrvatske odbojkaške reprezentativke na druženju u Zadru mladima otkrile tajne uspjeha

Njihova podrška i energija dat će nam dodatnu snagu u utakmicama koje su pred nama, rekla je kapetanica Samanta Fabris
 Marko Dimic/PIXSELL

Hrvatske odbojkaške reprezentativke u izvrsnom su raspoloženju što se moglo vidjeti na susretu s više od 100 mladih sportaša u Zadru. Na čelu s izbornikom Danieleom Santarellijem, kapetanica Samanta Fabris i reprezentativke otkrile su neke od tajni uspjeha, zaigrale odbojku i fotografirale se s mladim naraštajima na igralištu Osnovne škole Smiljevac u Zadru.

image
Marko Dimic/PIXSELL

- Jako smo sretne što smo uoči nadolazećeg Final Foura ponovno u Zadru na pripremama. Među nama vlada odlična atmosfera što se vidi i po rezultatima. Zasluženo smo izborile Final Four te vjerujemo da tamo možemo napraviti dobar rezultat koji će biti izvrsna uvertira u Europsko prvenstvo koje nas u kolovozu očekuje u Zadru - istakula je kapetanica Samanta Fabris te dodala: “Ovo druženje s mladima bilo je posebno emotivno za sve nas. Njihova podrška i energija dat će nam dodatnu snagu u utakmicama koje su pred nama”.

image
Marko Dimic/PIXSELL

Među stotinjak djece bili su mladi odbojkaši i odbojkašice iz Zadra, Ivanca i drugih hrvatskih gradova. Marina iz Zadra, vidljivo oduševljena druženjem s našim reprezentativkama, rekla je: “Jako me veseli što sam imala priliku upoznati ove djevojke koje su moji idoli. Iz prve ruke dobila sam korisne savjete za koje vjerujem da će mi pomoći u mojoj daljnjoj igri”.

Naše odbojkaške reprezentativke na Final Four Zlatne europske igre, koji se igra 19. i 20 lipnja u OZK Areni Ruse u Bugarskoj, putuju u četvrtak. Prvu utakmicu igrat će protiv Španjolske, 19. lipnja u 16 sati.

image
Marko Dimic/PIXSELL

Na druženju u Zadru te na pripremama sudjeluju: Rene Sain, Katarina Pavičić, Ema Strunjak, Božana Butigan, Nikolina Božičević, Laura Miloš, Lucija Mlinar, Matea Ikić, Beta Dumančić, Samanta Fabris, Martina Šamadan, Klara Perić, Lea Deak, Andrea Mihaljević i Dinka Kulić.

Sve aktualne informacije o hrvatskoj odbojkaškoj reprezentaciji možete pratiti na www.hos-cvf.hr.

image
Marko Dimic/PIXSELL
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 05:56