SVE OBJASNIO

Hrvatski fizioterapeut raskrinkao kolege: ‘Evo kako ukrasti novac pacijentima ako ste moje struke‘

Snimio je video i taksativno naveo kako se kradu novci ljudima koje bole leđa
 Privatni album

Hrvatski fizioterapeut doslovno je raskrinkao svoje kolege.

Naime, Rene Kelem, fizioterapeut iz Zagreba, se osvrnuo na one kolege kojima je samo cilj zarada, piše Slobodna Dalmacija.

Snimio je video i taksativno naveo kako se krade novac ljudima koje bole leđa ili imaju neki problem s lokomotornim sustavom.

image
Privatni album

- Evo kako možete ukrasti novac ljudima ako ste fizioterapeut. Kad vam dođe neka osoba koju boli, vaše razmišljanje mora biti: kako da naručim ovu osobu na što više tretmana, u što manje vremena. Zašto?

Pa zato što znamo da će većina bolova proći sama od sebe kroz par dana ili tjedana. I zato moramo maksimalno iskoristiti taj period da što više zaradimo. Ovdje je moj osobni favorit - paket od 10 terapija.

image
Privatni album

Svima to možete prodati, samo je bitno da osoba dolazi svaki dan. I nemojte im ni slučajno pokazati kako si sami mogu pomoći, neka maksimalno ovise o nama. E sad ide najbolji dio, a to je kada prođe nešto vremena i osobi naravno bude bolje, sada je naša prilika da prodamo priču za ‘redovna održavanja‘.

Pa morate dolaziti na masaže ili namještanje kralježnice svaki tjedan, inače će vas opet boljeti leđa. Naravno da to nije istina i nema nikakvog smisla, ali ljudi padaju na to - govori fizioterapeut, piše Slobodna Dalmacija.

Video ‘raskrinkavanja‘ možete vidjeti OVDJE.

image
Privatni album
image
Privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:57