SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA

HSP ANTE STARČEVIĆ: 'Ostajemo na tragu onoga zašto je narod birao Domoljubnu koaliciju'

Zagreb, 151215.Ured Predsjednice, Pantovcak.Predstavnici Domoljubne koalicije stigli su na treci krug konzultacija u Uredu predsjednice RH. Na fotografiji: Tomislav Karamarko, Ivan Tepes.Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongracic / CROPIX

Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević čvrsta je stabilna i jedinstvena te ostaje na tragu onoga zbog čega je hrvatski narod izabrao Domoljubnu koaliciju i HSP AS kao strateškog partnera te pobjedničke opcije za 8. saziv Hrvatskog sabora, jednoglasno je zaključeno na subotnjoj sjednici Predsjedništva te stranke.

"Potvrđeno je snaženje i jačanje stranke na svim razinama te se spremno ulazi u turbulentna politička vremena. Postojanost snage HSP AS temelji se na provođenju zacrtanog i usvojenog programa, poštivanju potpisanih sporazuma, održavanju obećanja danih biračima te na radu za opće dobro uže i šire zajednice", priopćili su pravaši.

Dodaju kako će HSP AS sve daljnje korake pri stvaranju parlamentarne većine u Hrvatskom saboru i konstituiranju Vlade poduzimati u skladu sa stranačkim odlukama i u suglasnosti s partnerima unutar Domoljubne koalicije.

Određen je tročlani stranački tim za nastavak pregovora i dogovora, a njega čine izabrani saborski zastupnici - dopredsjednik stranke Ivan Kirin, glavni tajnik Pero Ćorić i predsjednik stranke Ivan Tepeš.

Sukladno Statutu stranke da se nakon svakih parlamentarnih održe i unutarstranački izbori na svim razinama, vodstvo HSP AS odlučilo je da će se oni provesti do 29. veljače iduće godine. Po okončanju unutarstranačkih izbora na nižim razinama, određeno je da će se 4. Opći Sabor stranke pred 2.500 izaslanika održati u Zagrebu 12. ožujka 2016.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. veljača 2023 13:22