ČARDAK KOD DUGOPOLJA

HSP-OVAC UNAJMLJENIM BAGERIMA SRUŠIO SVOJU BIZARNU GRAĐEVINU 'Inspektore, jel guštaš? Ovo je sve u režiji lopovskog HDZ-a'

 
 CROPIX/Facebook

Predsjednik HSP-a u Dugopolju kraj Splita i inicijator referenduma za legalizaciju nezakonite gradnje za nula kuna u tome mjestu, Ivica Radošević, po nalogu ministarstva graditeljstva srušio je unajmljenim bagerima svoju bespravno izgrađenu kuću na predjelu Draga.

U utorak je, naime, Radoševiću istekao rok od četiri dana za rušenje građevinskog objekta.

- Ja sam angažirao tvrtku s bagerima i krenuo danas u rušenje, ali došli su predstavnici ministarstva u pratnji policije i de facto me prisilili da to napravim ja ili će oni - kazao je za RTL.

Sve je uživo prenosio na svom Facebooku, a onda u komentarima ispod video snimki napisao: 'Ovo je sve u režiji lopovskog HDZ-a'.

- Je li guštaš, a inspektore? – čuje se Radošević kako na početku snimke pita inspektora koji je izašao na teren zajedno s policijom. Ovaj mu pak odgovara kako ne gušta jer je trebao rješavat svoje privatne stvari danas, 'a ne se tu natezat'.

- Oće li još stajat u ladici dole predmeta, je li inspektore? Aj reci, kolko ima u ladici predmeta. Aj reci, neće te nitko tuć, reci ljudima istinu. Šta ti je tako neugodno inpektore? - ponavljao je.

- Nismo svi jednaki pred zakonom RH. A pred licem Božjim pogotovo - ustvrdio je.

Inače, Radošević tvrdi kako se radi o namještaljci te da su mu se moćnici odlučili igrati s egzistencijom jer je umalo uspio u svojoj namjeri da održi referendum i stane na stranu siromašnog naroda, piše RTL.

Dugopolje, 120418
Rusenje bespravne kuce dugopoljskog poduzetnika Ivice Radosevica odgodjena jer je vlasnik odlucio zbog manjih troskova sam srusiti objekt.
Na fotografiji: brat Ivice Radosevica okruzen djelatnicima PU Splitsko dalmatinske i clanovima stranke HSP.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandžić / CROPIX

Podsjetimo, dugopoljski 'čardak ni na nebu ni na zemlji' trebao se rušiti još početkom prošlog tjedna, zajedno s još šest ilegalnih građevina, no akcija je u posljednji trenutak odgođena nakon što se više revoltiranih građana u suzama i bijesu okupilo na posjedu HSP-ovca. Rušenje je odgođeno za četiri dana jer im je Radošević obećao da će to sam učiniti.

Dugopolje, 120418
Rusenje bespravne kuce dugopoljskog poduzetnika Ivice Radosevica odgodjena jer je vlasnik odlucio zbog manjih troskova sam srusiti objekt.
Na fotografiji: brat Ivice Radosevica.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandžić / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:05