PODRŠKA MILANOVIĆU

HSS: Grabar-Kitarović bi u izradi kolača za Bandića trebala koristiti proizvode hrvatskog sela

Kolinda Grabar-Kitarović
 Darko Tomaš / CROPIX

Članovi Predsjedništva HSS-a u srijedu su na sjednici dobili naputak potaknuti biračko tijelo da podrži Zorana Milanovića kako bi aktualnoj predsjednici omogućili odmor i slobodno vrijeme za pečenje kolača Milanu Bandiću pri čemu bi svakako trebala koristiti proizvode hrvatskog sela.

"Raspravljalo se o aktualnoj političkoj situaciji i najnovijim ispadima aktualne predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović", priopćio je HSS nakon sjednice Predsjedništva kojoj je predsjedao zamjenik predsjednika stranke Davor Vlaović.

Grabar-Kitarović je u ponedjeljak, komentirajući svoje pjevanje na rođendanu zagrebačkog gradonačelnika i višestrukog Uskokovog optuženika Milana Bandića, ustvrdila kako je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja i poručila da će mu, bude li osuđen, u zatvor nositi kolače.

"Neki članovi Predsjedništva HSS-a izrazili su zabrinutost za predsjednicu Grabar-Kitarović zbog njezinih neobjašnjivih izjava koje više nisu predmet sprdnje samo na društvenim mrežama nego se sve češće mogu čuti rasprave o njezinu ponašanju i među građanima na ulici - u tramvaju, domovima zdravlja, ugostiteljskim objektima...

S obzirom na sve to članovi Predsjedništva dobili su upute da potaknu naše biračko tijelo na podršku Zoranu Milanoviću kako bismo aktualnoj predsjednici omogućili odmor i slobodno vrijeme za proučavanje novih recepata i pečenje kolača za Milana Bandića. Ne manje važno, članovi Predsjedništva su zaključili kako bi gospođa Grabar-Kitarović u izradi kolača svakako trebala koristiti proizvode hrvatskog sela", stoji u priopćenju HSS-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2023 07:10