USUSRET LJETNOJ SEZONI

HTZ IMA NOVU, VELIKU PROMOTIVNU KAMPANJU 'THE VACATION YOU DESERVE IS CLOSER THAN YOU THINK' Pokrenuta je i platforma Enjoy The View From Croatia

 
 PROMO

"The Vacation You Deserve Is Closer Than You Think" nova je komunikacijska kampanja Hrvatske turističke zajednice koja se pokreće na tržištima u okruženju krajem ovoga tjedna, odnosno početkom lipnja, na svim ključnim online i offline komunikacijskim kanalima.

- U tijeku je finalizacija media planova koji se odnose na tržišta za čije je građane izgledno da će, nakon otvaranja granica u svojim zemljama, moći posjetiti Hrvatsku. Riječ je o vjernim turistima iz susjednih zemalja poput Austrije, Češke, Mađarske, Slovenije, Slovačke, Njemačke, Italije i Poljske. Za njih je pripremljena direktna i intenzivna oglašivačka pozivna komunikacijska kampanja - izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

PROMO

Također, prošloga tjedna pokrenuta je i nova komunikacijska platforma EnjoyTheViewFromCroatia.

- Kreirali smo online platformu odnosno komunikacijski 'prozor' kojeg za vlastitu promociju mogu koristiti svi hrvatski turistički djelatnici. Kampanja je ponajviše usmjerena na naša bitna tržišta s kojih gosti, zbog situacije izazvane pandemijom koronavirusa, neće tako brzo doputovati u Hrvatsku.

Radi se o zemljama kao što su Velika Britanija, skandinavske zemlje, Francuska, Italija, ali i dalekim tržištima poput Kine, SAD-a i Južne Koreje - istaknuo je Staničić pozvavši sve turističke dionike da se uključe u kampanju i pošalju svoj nezaboravni pogled iz Hrvatske.

Za potrebe kampanje izrađena je posebna web stranica i Instagram profil na kojima se nalaze prelijepi "pogledi iz Hrvatske". U kreiranju platforme mogu sudjelovati iznajmljivači, vlasnici ugostiteljskih objekata, ugostiteljski djelatnici, djelatnici u agenciji, članovi turističke zajednice, stanovnici turističke destinacije i ostali akteri hrvatskog turizma i to na način da pošalju fotografiju ili video za koji misle da će najbolje prenijeti ljepotu zbog koje gosti dolaze u njihovo mjesto, bilo da se radi o pogledu prema moru, zalasku sunca, livadi, trgu, ulici ili gradskom kutku.

Svi detalji kampanje mogu se pronaći na stranici www.croatia.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2022 23:26