SHOOSTER U BLAGDANSKOJ AKCIJI

HVALEVRIJEDNA BLAGDANSKA AKCIJA Djeca iz SOS Dječjeg sela dobila nove tenisice: 'Prošle su mi se raspale, ove ću sada čuvati kao oko u glavi'

Uzeo sam broj veće kako bih ih mogao dulje nositi, rekao je jučer skromni Vedran
 Ranko Šuvar / HANZA MEDIA

Svi mladi bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi koji odrastaju u sklopu Udruge SOS Dječje selo Hrvatska jučer su u trgovini Shooster u Arena centru odabrali par Nike tenisica po vlastitom izboru.

Leona (18) i Martina (17) nisu se mnogo dvoumile oko odabira modela. Odmah su pronašle svoj broj i s velikim osmijehom ponosno pokazivale svoje nove Nike Airmax tenisice.

- Imam neke koje su mi se već raspale, a ove ću sada čuvati kao oko u glavi - poručila je Leona.

Ranko Šuvar / HANZA MEDIA
Leona i Martina

Svakoj mladoj osobi iz SOS Zajednice mladih u Zagrebu, Velikoj Gorici i Osijeku Shooster i Nike darovali su tenisice kako bi im uljepšali nadolazeće blagdane. Svoje je tenisice dobio i Vedran iz SOS Zajednice mladih u Zagrebu, koji je baš jučer navršio 16 godina pa su mu stigle kao rođendanski poklon.

Ambasadori

- Inače nosim veličinu 45 i sada sam htio uzeti malo veće tenisice da ih što dulje mogu nositi - rekao nam je skromni Vedran kojemu su rođendan čestitali i Shoosterovi ambasadori, poznata komičarka Andrea Andrassy i frontmen grupe Vatra Ivan Dečak.

Pri odabiru Nikeovih tenisica Dečak je pomogao 15-godišnjem Martinu, a dok su odabrali najbolje, već su se sprijateljili i zbijali šale. Pitali smo ga je li uzbuđen što je upoznao poznate Shoosterove ambasadore.

- Ma, super su Dečak i Andrea, ali meni su bitnije tenisice jer nikad nisam imao kvalitetne tenisice poput ovih Nikeovih. Sve ove koje inače nosim se raspadnu nakon par mjeseci - rekao nam je Martin koji je jedva dočekao da obuče svoje nove tenisice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:46