LET 3 u HDZ-u

I dalje sprdanje na račun Jadranke Kosor; ovaj put na njezin engleski jezik.

"Good morning, but day after day is yesterday, but now is night... aaa.. evening...ladies and gentleman...this is my sex, second interview" novi je medijski ispad Damira Martinovića Mrleta

" Good morning, but day after day is yesterday, but now is night... aaa.. evening...ladies and gentleman...this is my sex, second interview" novi je medijski ispad Damira Martinovića Mrleta ispred sjajnih riječkih alternativaca Let 3 u kojem nastavljaju medijsku kampanju bazirati na sprdanju iz lika i djela premijerke Jadranke Kosor, piše Vip.hr.

Odjeven u HDZ-ov šuškavac i s bojom kose kao premijerka, Mrle je Red Carpetu izložio svoje cijenjeno mišljenje o mnogim temama.

Iz područja seksualnosti otkrio je da njegova fascinacija genitalijama proizlazi iz činjenice da voli vidjet kako ih ljudi koriste jedno na drugom, a da mu žena javno pokazuje genitalije, podario bi je sprejem protiv muha. Otkrio je da uvijek ima čep u stražnjici da manje smrdi te da mu čuva unutrašnju duhovnu energiju.

Crkvi bi zabranio da rade nedjeljom jer su ionako bogati, legalizaciju istospolnih brakova bi dozvolio jedino među svećenstvom, a našao je i vezu između svemira i don Anđelka Kaćunka. Ne bi imao ništa protiv Nevena Ciganovića kao stilista, samo ako bi se isti prije ispovjedio, pa pričestio, a kazalište smatra velikom crkvom, ali bez križa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 11:12