DA SE NE BACI

I koprivnički župan se cijepio preko reda: ‘Ja sam ga pozvala. Takve stvari će se uvijek događati‘

Da se doista cijepio, potvrdio je i župan Koren koji je naglasio kako je ‘put do pakla opločen najboljim namjerama‘
Darko Koren
 Željko Hajdinjak/Cropix

Koprivničko-križevački župan Darko Koren (58) cijepio se protiv Covida tijekom akcije cijepljenja opće populacije u sportskoj dvorani srednje škole u Koprivnici, javlja lokalni portal Danica.hr koji je objavio tekst pod naslovom 'I župan Darko Koren se cijepio preko reda, da se cjepivo ne baci'.

Otkrila je to glavna županijska epidemiologinja dr. Draženka Vadla na konferenciji za novinare u ponedjeljak.

“Na punktu u Koprivnici ja sam osobno pozvala gospodina župana koji je bio tamo da se cijepi”, priznala je dr. Vadla.

Ona upozorava kako će se uvijek događati da dio osoba koje su pozvane iz različitih razloga ne dođu na cijepljenje, pa će se onda cijepiti netko tko se tamo zatekne, a nije bio na listi.

Cjepivo se treba odmah potrošiti, navodi Vadla koju žaloste medijski napisi o cijepljenju preko reda. Koren je dobio cjepivo tvrtki Pfizer-BioNTech za koje se navodi kako ima najbolju zaštitu.

image
Draženka Vadla
kckzz.hr

Da se doista cijepio, potvrdio je i župan Darko Koren koji je naglasio kako je “put do pakla opločen najboljim namjerama”.

“Rekao sam odmah da ću se cijepiti i da se ne želim medijski eksponirati. Tako je bilo prije nekoliko dana. Nakon svih ministara, saborskih zastupnika i nekih mojih kolega župana, i ja sam se cijepio”, rekao je Koren u ponedjeljak.

Cijepljenje opće populacije u Koprivnici provodilo se 6. veljače. Županija je isti dan svim medijima poslala priopćenje s tog događaja s galerijom fotografija. No, Korena nisu spominjali, navodi Danica.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. prosinac 2023 15:46