NASTAVLJAJU SE OSIPATI

I Robert Pauletić izašao iz DP-a: ‘Adio! Pitanje je koliko će desnici trebati da se oporavi od ovog debakla‘

Poznati kvizaš i putopisac na Facebooku je objasnio zašto napušta stranku koju potresaju sukobi
Robert Pauletić
 Bozo Radic/Cropix

Nakon nekoliko turbulentnih tjedana, Domovinski most nastavlja se osipati. Stranku je sada napustio i poznati hrvatski kvizaš i putopisac Robert Pauletić, koji je o svojoj odluci izvijestio na Facebooku.

U statusu, koji je naslovio 'Adio, Domovinski pokrete!', napisao je kako više ne želi biti član te stranke, pogotovo u svjetlu zadnjih zbivanja.

Među ostalim, piše i da je prilično razočaran u ono u što se Domovinski pokret pretvorio te da je pitanje koliko će vremena desnici trebati da se oporavi od ovog debakla.

Pauletićev status niže prenosimo u cijelosti.

- Danas sam se službeno iščlanio iz Domovinskog pokreta. Nije tajna da već mjesecima uopće ne sudjelujem u radu stranke, ali dosad sam barem formalno još bio član. Sad ne želim više biti ni to.

Smeta mi, naime, što mediji prenose neke moje reakcije na politička zbivanja nazivajući me članom Domovinskog pokreta. Pogotovo u svjetlu zadnjih zbivanja.

Domovinski pokret bio je JEDINA stranka u kojoj sam bio u životu. Povjerovao sam u vizije bivšeg predsjednika Miroslava Škore i stekao novo političko iskustvo zbog kojeg mi nije žao.

Uglavnom, sumnjam da ću ikad više postati član ijedne političke stranke. Hvala svim ispravnim članovima Pokreta (prepoznat će se) na zajedničkoj političkoj priči!

Što se mene tiče, završavam s ovom epizodom, prilično razočaran u ono u što se DP na kraju pretvorio. Pitanje koliko će vremena desnici trebati da se oporavi od ovog debakla.

A sad adio, i tko zna kad i tko zna gdje, napisao je Pauletić.

Prije nego što se pridružio Domovinskom pokretu Pauletić je, inače, podržavao Most, a 2017. godine trebao je biti i njihov kandidat za gradonačelnika Splita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. srpanj 2022 13:10