DIVLJAŠTVO

I U ZAGREBU RAZBIJALI AUTOBUSE Na jedan bačen kamen, na drugi staklena boca; srećom, nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta još se utvrđuje

 Damir Krajac / Ilustracija / CROPIX

Protekloga vikenda autobusi su bili lake mete uličnih divljaka. Nakon što se u nedjelju u rano jutro u Sv. Kaji na Prometovu autobusu prepunom putnika iživio manijak koji je istrgnuo brisač te njime razbijao stakla, i u Zagrebu su se na meti huligana našla dva autobusa ZET-a.

Na križanju Selske ceste s Baštijanovom u petak navečer nepoznati počinitelj bacio je kamen na prednje vjetrobransko staklo autobusa linije 109 koji prometuje na relaciji Črnomerec-Dugave.

Nije dugo prošlo, a da se još uvijek nepoznati manijak iživi i na velikogoričkom autobusu. Naime, oko 3.50 sati u subotu, na Aveniji Većeslava Holjevca, neposredno prije Mosta slobode uz Bundek, raspamećeni divljak bacio je staklenu bocu na srednje bočno staklo autobusa koji je prometovao na relaciji od Glavnog kolodvora prema Velikoj Gorici.

Materijalna šteta u oba divljaštva još uvijek nije utvrđena, a sreća u nesreći je da nitko nije ozlijeđen. Hoće li se ući u trag besramnim kršiteljima zakona, pokazat će kriminalističko istraživanje koje je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:39