ROMAN ROSAVEC

I Žinićev zamjenik ima tajni stan u Zagrebu: ‘Rekao je da živi i radi u Njemačkoj‘

Rosavec je u imovinskoj kartici koju je ispunio 2020. godine naveo da posjeduje samo vikendicu s pripadajućim zemljištem
Roman Rosavec
 Mate Piskor/Cropix

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića te načelnik Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije Roman Rosavec posjeduje stan u zagrebačkoj četvrti Maksimir koji nije naveo u svojoj imovinskoj kartici, piše 24 sata.

Dvosobni stan površine 52 četvorna metra nalazi se na prvom katu stambene zgrade u Maksimirskoj cesti.

Ugovor o njegovoj kupoprodaji sklopljen je u listopadu 2018. godine, a u teretovnici vlasničkog lista stana upisan je kredit od 60 tisuća eura (453 tisuća kuna).

Rosavec je u imovinskoj kartici koju je ispunio 2020. godine naveo da posjeduje samo vikendicu s pripadajućim zemljištem te da on i njegova supruga nemaju drugih prihoda osim plaća.

Bivši predstavnika stanara u zgradi u kojoj se nalazi Rosavčev stan i jedan susjed zamjenika sisačko-moslavačkog župana rekli su za 24 sata da Rosavec stan najmanje od studenog 2020. godine iznajmljuje trojici mladića te da ga je prije toga preuredio. BIvši predstavnik stanara rekao je da mu je Rosavec rekao da živi i radi u Njemačkoj.

Na portafonu stambene zgrade u kojoj se nalazi Rosavčev stan nema njegovog prezimena, kao ni na vratima samog stana. Na poštanskom sandučiću koji pripada stanu i popisu suvlasnika stanova u zgradi, međutim, stoji Rosavčevo ime.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:05