SMRT DOLORES LAMBAŠE

IDE NA DOLORESIN SPROVOD Matavulj: 'Liječnici mi brane, ali ja jednostavno moram biti tamo'

Prijateljstvo Stojana Matavulja i Dolores Lambaša naglo je prekinuto rano u srijedu ujutro kad se Matavulj na autocesti A3 kod Sredanaca svojim terencem, u još uvijek neutvrđenim okolnostima, zabio u automobil ispred sebe
Slavonski Brod, 231013.Stojan Matavulj, vozac automobila u kojem je poginula Dolores Lambasa, izlazi iz bolnice gdje su mu sanirane lakse ozlijede.Na fotografiji: Stojan Matavulj.Foto: Danijel Soldo / CROPIX
 Danijel Soldo / CROPIX

VARAŽDIN - I Stojan Matavulj prisustvovat će pokopu glumice Dolores Lambaša danas u 16 sati u Šibeniku.

Unatoč preporukama liječnika da ne ide na put budući da se nalazi u lošem psihofizičkom stanju, Matavulj je ipak odlučio posljednji put ispratiti svoju dragu kolegicu i prijateljicu.

IGRA SUDBINE 'Stojan i Dolores odlučili su krenuti ranije. Da barem nisu...'

- Moram ići. Jednostavno moram biti tamo - kratko nam je rekao Matavulj kad smo ga pitali hoće li ići na posljednji ispraćaj Dolores Lambaše.

- Ne osjećam se dobro i liječnici su mi zabranili da idem, ali ništa i nitko me ne može spriječiti da posljednji put ispratim svoju dragu kolegicu i prijateljicu - zaključio je Matavulj.

Prijateljstvo Stojana Matavulja i Dolores Lambaša naglo je prekinuto rano u srijedu ujutro kad se Matavulj na autocesti A3 kod Sredanaca svojim terencem, u još uvijek neutvrđenim okolnostima, zabio u automobil ispred sebe.

U žestokom sudaru oba su automobila odbačena na travnjak uz autocestu gdje su se prevrnuli. Matavulj i vozač drugog automobila prošli su bez ozbiljnih ozljeda, no Lambaša je u prometnoj nesreći teško ozlijeđena te je nekoliko sati kasnije preminula u bolnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 03:38