OBJAVIO NA YOUTUBE-U

Igor Fehir o 'lažnoj otmici': 'Ja sam najgore preživio, ostalo su samo igrice očajnih ljudi'

 YouTube

Igor Fehir (24), mladi Riječanin koji je nestao 28. lipnja, a pronađen je u talijanskoj Vicenzi, na YouTubeu je objavio video u kojem kaže da bi htio vidjeti snimku na kojoj je navodno snimljen te tvrdi da bi ta snimka pala odmah kao dokaz. Rekao je i kako drogu nikad u životu nije probao.

– Moj prvi javni iskaz.... Nisam uopće agresivan... Pričam tonom kojim pričam... Znam da bi mnogi mogli ovu snimku mogli iskoristiti kao da sam ja kao neurotičan i sve te fore kako bi oni sebe opravdali... – napisao je Fehir ispod videa.

Kaže da ga ne zanimaju kaznene prijave protiv njega, a koja bi mogla biti podnesena zbog lažnog prijavljivanja otmice.

- Ja sam najgore preživio, a ovo su samo igrice očajnih ljudi koji su zapravo željni publiciteta. Ne daj Bože da netko mora preživjeti spomenuta tri dana - napisao je Igor ispod objavljene snimke.

Podsjetimo, talijanskim policajcima Igor je ispričao kako su ga otela dvojica muškaraca i odveli u Italiju, no kada se vratio u Hrvatsku nije htio podnijeti kaznenu prijavu niti je pristao na liječnički pregled.

U četvrtak je objavljeno kako će protiv njega policija podnijeti prijavu zbog lažnog prijavljivanja otmice, jer je navodno viđen ispred kockarnice u Opatiji, a vidio ga je i poznanik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:42