‘SEDMICA‘ NA LOTU

Igrač iz okolice Zagreba otkrio kako je osvojio milijunski dobitak: ‘Imam način kako biram brojeve‘

‘Nemam svoje brojeve, no imam način kako ih biram – pregledam kakvi su brojevi bili u posljednja dva izvlačenja i onda odigram kontra tih‘

Ilustrativna fotografija

 Hrvatska lutrija

Berba dobitaka u Hrvatskoj lutriji i dalje se nastavlja – iako je prošlog petka glavni dobitak u igri Eurojackpot otišao u Poljsku, 1. studenog osvojen je Bingo 36 u iznosu od 2.206.059,75 kn, a listić je uplaćen kod ovlaštenog partnera Tisak u Dubrovniku. Nekoliko dana prije, točnije 27. listopada, osvojen je i dobitak 6+1, a igrom na internetu igrač je osvojio iznos od 887.597,70 kn, priopćeno je danas iz Lutrije.

Oglasio se i sretni igrač i vlasnik 'sedmice' vrijedne 5 milijuna kuna koji je glavni dobitak osvojio 23. listopada igrom na internetu.

- Nemam svoje brojeve, no imam način kako ih biram – pregledam kakvi su brojevi bili u posljednja dva izvlačenja i onda odigram kontra tih. Ako su bili visoki brojevi, biram niže ili suprotno - rekao je igrač iz okolice Zagreba.

Riječ je o igraču koji već dugo igra igre na sreću, uglavnom Loto 7 i Eurojackpot, a pandemija ga je 'natjerala' da iskuša sreću i na internetu.

- Uglavnom sam igrao na prodajnim mjestima, no kad je krenula pandemija i kad je došlo do zatvaranja, tijekom travnja 2020. godine otvorio sam račun i na internetu. Da sam znao kakve ću biti sreće, napravio bi to i ranije – rekao je kroz smijeh sretni igrač.

Kaže kako je za to izvlačenje odigrao sasvim slučajno:

- Gledao sam nogometnu utakmicu koja je bilo prilična dosadna, a onda sam tu dosadu odlučio presjeći igrom Loto 7.

Iako nema planove što će sve s dobitkom, prvo će riješiti kreditne obveze, ali već sada zna da će i dalje ostati raditi na istom radnom mjestu te da mu se život neće baš toliko promijeniti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:18