VILI BEROŠ

'IMA JOŠ KRUZERA U SLIČNOJ SITUACIJI KAO DIAMOND...' Ministar zdravstva progovorio o situaciji s koronavirusom, ima novosti i o Hrvatima na brodu

 
Vili Beroš
 Damjan Tadić / CROPIX

Ministar zdravstva Vili Beroš komentirao je za N1 televiziju situaciju s koronavirusom u Europi i na kruzeru Diamond Princess. Kazao je da nitko od Hrvata nije zaražen i da je situacija pod kontrolom.

"Jutros je situacija mirna, u Europi se ništa novo ne događa", rekao je ministar Beroš, ali i dodao da ima saznanja da su još neki kruzeri u sličnoj situaciji kao Diamond Princess.

"Na sastanku kriznog stožera razgovarali smo o tome, doći ćemo do relevantnih informacija. Najvažnije je da je u Europi situacija mirna", dodao je ministar.

Što se Hrvata na kruzeru tiče, situacija je pod kontrolom i nema zaraženih. "Oni su pod zdravstvenim nadzorom, ja tu pokušavam biti maksimalno oprezan", rekao je ministar.

Podsjetimo, dvije osobe zaražene koronavirusom koje su boravile na kruzeru Diamond Princess kraj Japana, u četvrtak su preminule bolnici, a nalazi još 13 osoba su pozitivni, javlja N1 televizija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 12:51