NEVIĐENA BAHATOST

Imamo pobjednika! Evo kako se prodaje kuća u dalmatinskom biseru: ‘Ako ste se čudili onoj što lancima veže ležaljke...‘

‘Privatne plaže u Hrvatskoj nema, ali je hehehe privatna... Svi se gosti kupaju što dođu u kuću...‘, rekao je agent za nekretnine

Kuća u Grebaštici s ”privatnom plažom” koja se prodaje

 Century 21/

Nakon što je u četvrtak, 17. kolovoza, vlasnik kuće u naselju Grebaštica u općini Šibenik istu poželio prodati te u oglasu naveo da ona dolazi sa "privatnom plažom duljine sedam metara" i "molom površine 40 metara kvadratnih", novinari Morskog utvrdili su da je ta tvrdnja, u najmanju ruku, lažna. "Ako se čudite onoj Austrijanki u Turnju koja bahato govori kako je uz kuću kupila i morski pojas, sada prestanite, jer pravi krivci su ljudi poput ovog čovjeka iz oglasa koji uz svoju kuću otvoreno prodaje i obalu, kao svoju", pišu novinari Morskog.

- Privatne plaže u Hrvatskoj nema, ali je hehehe privatna... Svi se gosti kupaju što dođu u kuću... malo je i bezobrazno reći privatna plaža. Osoba je inzistirala da napišemo to, inače se ne bi željela oglasiti. Onda moramo ljudima objasniti na telefonu, kad pitaju, da privatne plaže nema - rekao je Morskom Tomislav Mijatović, licencirani agent za nekretnine iz tvrtke Century 21 Nekretnine kojeg imaju kontaktirati svi zainteresirani za kupovinu kuće.

Inače, u oglasu stoji da se radi o dvokatnici sa sedam soba koja se proteže na 350 kvadratnih metara. Nekretnina sadržava i okućnicu od 820 metara kvadratnih. Kuća košta 670 tisuća eura.

Morski navodi da im je Mijatović tijekom razgovora rekao da je oglas "totalna zabluda".

- Oglas je stavljen pred siječanj-veljaču ove godine. Na njega se faktički nitko nije javio. Svjesni smo da je pomorsko dobro udaljeno sedam metara od mora, ali oglasa ima puno i svakog onda naknadno moramo provjeravati - rekao je Mijatović Morskom te dodao: "Oglas ćemo definitivno ispraviti. Pročešljali smo dosta oglasa, i brišemo ih. Bilo je kupaca koji su lagali, ali smo morali napisati ono što jest, prepravljali smo dosta toga posebno u zadnje vrijeme. Nedavno smo upozoreni na nepravilnosti u oglasima."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 14:22