PRAVDA NIJE ISTA ZA SVE

'IMAŠ NEKU NA RASPOLAGANJU VEČERAS?' Hapse inspektora zbog slika, ali ne i kolegu koji štiti prostituciju

Dokazi protiv inspektora su snimljeni razgovori i sms poruke koje je sa službenog mobitela slao madam Mirjani. I dalje je na slobodi

Zakon nije isti za sve, pa ni kad se radi o policajcima.

Za razliku od inspektora Josipa Vrbića koji je strpan u zatvor zbog sumnje da je medijima proslijedio fotografije iz bunkera Nadana Vidoševića, ne opstruirajući istragu, protiv njegova kolege Hrvoja P. iz Vrbovca odbačena je kaznena prijava da je štitio prostituke čiji je bio klijent.

Hrvoje P., među prijateljicama noći poznatiji kao Josip, sa slobode uvjerava poslodavca da je nevin.

Privremeno je udaljen s dužnosti i protiv njega traje disciplinski postupak, ali tek nakon što je slučaj obradila splitska policija. Tamošnje tužiteljstvo nedavno je podiglo optužnicu protiv Hrvojeve poznanice madam Mirjane H. (29), Nikice J. (40), Zlatka D. (62) i Aleksandre R. (41) - ekipe koja je preko stranice www.croatia-escort-vipmodels-venus-elite.com nudila seks i zaradila više od 50.000 kuna.

Dokazi protiv Hrvoja su snimljeni telefonski razgovori i razmijenjenih čak 28 SMS poruka 2. ožujka s radnog mjesta s madam Mirjanom i dodijeljenom prostitutkom Andreom.

“Imaš neku na raspolaganju večeras?”, glasila je prva Hrvojeva poruka Mirjani koja mu je proslijedila Andreu za 150 eura bez vremenskog ograničenja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 14:45