PUNE RUKE POSLA

INCIDENT U DUBROVNIKU Policija privela kandidata Laburista i još tri osobe zbog napada na novinara!

Kandidat Laburista Matko Bupić priveden je u vila Palmu zbog napada na novinara portala Dubrovnik Press Davora Mladošića, javlja Dubrovački vjesnik .

- Kada sam ga htio slikati gurnuo mi je aparat u lice, a ekipa oko njega koja je bila u alkoholiziranom stanju mi je prijetila - komentirao je Davor Mladošić.

PRVI REZULTATI LOKALNIH IZBORA Ovdje pogledajte najnovije podatke Državnog izbornog povjerenstva

O incidentu u stožeru Laburista Matko Bupić je izjavio:

-Davao sam izjavu- komentar izbornih tezultata novinarima Radio Raguse i Radio Lausa kada mi je sa strane prišao novinar Davor Mladošić s namjerom da me fotografira. Rekao sam mu da to ne čini i rukom poklopio objektiv njegova fotoaparata. S novinarima kojima sam davao izjavu malo sam se izmaknuo u stranu i nastavio razgovor. Kratko nakon toga Mladošić je bio uporan u namjeri fotografiranja, a društvo iz mog izbornog stožera reklo mu je da, s obzirom da sam mu rekao što o toj namjeri mislim, da se skloni u stranu i ne smeta kolegama u radu. No,on je i dalje bio uporan, a kolege iz Stožera su stali ispred njega nedopuštajući mu fotografiranje. Po završetku intervjua s radio-novinarima pojavila su se dvojica policajaca i rekli mi kako me je Mladošič prijavio zbog fizičkog napada na njega te da bih trebao dati izjavu u policijskoj postaji. Stoga sam samoinicijativno došao do Villa Palme da dam izjavu, a u pratnji su stigli brojne kolege i prijatelji.

Ovo inače nije prvi Bupićev sukob s novinarima, nedavno je došlo do incidenta između njega i novinara Dubrovačkog dnevnika na Pošti Lapad Nikše Klečka zbog teksta objavljenog na tom dubrovačkom portalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 03:46