DRAMA U KBC-u

Incident u splitskoj bolnici: Ginekolog nakon operacije mlađem kolegi zaprijetio skalpelom!

Kako se doznaje, obojica liječnika i dalje dolaze na posao sve dok se pravomoćno ne utvrdi krivnja

Klinički Bolnički Centar Split
 

 Ante Cizmic/Cropix/Cropix

Splitska policija istražuje slučaj prijetnje u KBC-u Split gdje je nakon operacije došlo do verbalnog obračuna između dvojice ginekologa od kojih je jedan drugome zaprijetio skalpelom.

Od Jerka Kurevije iz splitske policije Hina doznaje da se incident dogodio predzadnjeg dana rujna kada je 29- godišnjem liječniku zaprijetio 58-godišnji kolega.

"Policija je nad 58-godišnjakom 3. listopada dovršila kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje. Tu smo prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu", kratko je rekao Kurevija.

Za sada se ne otkriva motiv počinjenja kaznenog djela, odnosno razlog nesuglasica između dva liječnika. Samo se zna da je do sukoba između dvojice ginekologa došlo tijekom operacije.

Ravnatelj KBC Split Julije Meštrović je Hini kazao da je kao čovjek zgrožen tim činom te da je bolnica poduzela sve iz svoje nadležnosti.

"Policija radi svoje i ono koliko budemo trebali ćemo surađivati i sa svoje strane poduzeti sve potrebne mjere u odnosu na stvarno definiranje događaja", izjavio je Meštrović.

Kako se doznaje, obojica liječnika i dalje dolaze na posao sve dok se pravomoćno ne utvrdi krivnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 15:11