ISPRAVAK

ISPRAVAK: JASMINKA PANJKOVIĆ 'Moje je pravo i obveza upravljati i skrbiti za cjelokupnu imovinu tvrtke ZIR PARK d.o.o., pa tako i o ta dva automobila'

Ispravak informacije objavljene na portalu www.jutarnji.hr pod naslovom RAT ZA NASLJEDSTVO TALIJANSKOG BOGATAŠA I HRVATSKOG INVESTITORA Za imovinu Riccarda Mazzucchelija bore se njegov sin, brat, bivša žena i dvije Splićanke od dana 12. studenoga 2017. godine:

„„U članku se navodi, cit….Jasminku Panjković potom je prijavila županijskom i državnom USKOK-u i za bespravno zadržavanje dvaju luksuznih terenaca, službenih automobila u vlasništvu tvrtke Zir Park, u kojoj je suvlasnica s pokojnim Riccardom Mazzucchellijem. Njezin je suvlasnički udio toliko zanemariv da nema pravo zadržati ključeve vrijednih terenaca. Moj klijent otkazao joj je daljnju suradnju pisanim putem. Dakle, riječ je o klasičnoj krađi automobila – tvrdi odvjetnica Andrea Cvitanović koja je potom zbog, kako tvrdi, uznemiravajućih SMS poruka prijavila i pokojnikova brata Alberta Mazzucchellija za uznemiravanje i maltretiranje.---kraj cit.

Radi potpunog i istinitog izvještavanja javnosti, navodim kako slijedi:

Tvrtka ZIR PARK d.o.o. je u suvlasništvu sada pokojnog Riccarda Mazzucchellija, Jasminke Panjković i Žane Žalić. (dokaz: Izvadak iz sudskog registra)

U svom vlasništvu tvrtka ZIR PARK d.o.o. između više nekretnina, ima i dva vozila, i to:

- JEEP GRAND CHEROKEE (proizv. 2007. godine) i

- VW TOUAREG (proizv. 2013. godine)…(dokaz. Knjižice vozila).

Sve nekretnine i oba vozila su bili u posjedu i upotrebi svih suvlasnika ZIR PARK –a d.o.o. i za vrijeme života pok. Riccarda Mazzucchellija.

Dakle, uz to što sam suvlasnik tvrtke ZIR PARK d.o.o., rješenjem Trgovačkog suda Rijeka imenovana sam i privremenim upraviteljem tvrtke ZIR PARK. (dokaz: Rješenje TS Rijeka 8 RI-136/17-8.), te je moje pravo i obveza upravljati i skrbiti za cjelokupnu imovinu tvrtke ZIR PARK d.o.o. pa tako i o ta dva automobila.

Jasminka Panjković, suvlasnica i privremeni upravitelj TD ZIR PARK d.o.o.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:22