GOSTOVANJE NA HTV-u

IVANA NINČEVIĆ LESANDRIĆ U 'NEDJELJOM U 2' 'Javilo mi se puno žena koje kažu da se odnos prema ženama u bolnicama popravio'

 
Ivana Ninčević Lesandrić (MOST)
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - U zadnjih mjesec i pol dana javilo mi se puno žena i djevojaka koje su mi potvrdile da se odnos prema ženama u bolnicama promijenio nabolje - izjavila je Mostova saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić, gostujući u emisiji Nedjeljom u 2.

Govoreći o svom traumatičnom iskustvu u bolnici nakon spontanog pobačaja, navela je kako je godinama igrala košarku, podnosila bolove slomljenih zglobova i nije pila analgetike, no bol koju je osjetila na stolu u splitskoj bolnici bila je neopisiva.

- Nakon što mi se dogodio bolan zahvat nakon spontanog pobačaja otišla sam na internet i otkrila peticiju te doznala da se slične stvari događaju tisućama žena, čak i nekim mojim prijateljicama. O tome se ne govori, a trebalo bi. Nije to tek tako jednostavno, jer se radi i o emocionalnoj boli. No, ako može pomoći barem jednoj ženi, onda vrijedi i bitno je govoriti o tome - poručila je Ninčević Lesandrić.

Dugo je živjela u inozemstvu, a po povratku u Hrvatsku osnovala je svoju tvrtku. Smatra kako je prisutna velika razlika u realnome svijetu i svijetu politike.

- U realnom svijetu je stresnije, ali se vrlo brzo vide rezultati rada, dok je to u politici puno sporije - izjavila je Mostovka, koja je, kako je opisala, u hotelijerstvu prošla sve poslove, od čistačice do direktorice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 06:44