VAŽNO PRIZNANJE

Ivani Nobilo Zbor novinara za okoliš HND-a dodijelilo nagradu ‘Velebitska degenija‘

Nagradu je dobila za fotografije objavljene u Jutarnjem listu, u sklopu projekta Scuba Skener i ekološku akciju Think Green

Ivana Nobilo

 CROPIX

U povodu Dana planeta zemlje, Zbor novinara za okoliš HND-a u petak je dodijelilo nagrade “Velebitska degenija” Tihani Mojsinović, Ana-Belli Leikauff, Ivani Nobilo i Hrvoju Gunjači za najbolje novinarske radove o zaštiti prirode i okoliša objavljene u 2022. godini.

image

Ekološka akcija Think Green

Ivana Nobilo/CROPIX

U kategoriji televizija dobitnik je novinar Hrvoje Gunjača za reportažu ‘‘Autogol(f)‘‘ emitiranu u emisiji ‘‘Puls‘‘ Hrvatske televizije.

U kategoriji tisak i internet nagradu je dobila Tihana Mojsinović za tekst ‘‘Jadran na buzaru‘‘ objavljen u Glasu Koncila, dok je fotoreporteka CROPIX-a, Ivana Nobilo, dobila nagradu za fotografije objavljene u Jutarnjem listu, u sklopu projekta Scuba Skener i ekološku akciju Think Green.

image

Ekološka akcija Think Green

Ivana Nobilo/CROPIX

Novinarka Hrvatskog radija Ana-Bella Leikauff dobitnica je nagrade u kategoriji radio za emisiju ‘‘Dossier Europa - energetika i Baltik,‘‘ dok je gradonačelnik Krka Darijo Vasilić primio priznanje ‘‘Grad Krk - Zeleni grad - prijatelj Velebitske degenije‘‘.

Za nagradu, koja je dodijeljena 25. put, ove godine stiglo je 37 kandidatura s ukupno 128 radova.

image

Ekološka akcija Think Green

Ivana Nobilo/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:20