OŠTRA REAKCIJA

Ivošević odgovorio Plenkoviću: ‘Ne dijelim ljude po naciji, vjeri ni boji kože, za razliku od nekih‘

Rekao je kako su najveći kamen spoticanja po tom pitanju Plenković i njegova stranka
Bojan Ivošević

 
 Nikola Vilic/Cropix

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković i je u nedjelju navečer komentirao ishode lokalnih izbora. Izrazio je zadovoljstvo jer su HDZ-ovi kandidati pobijedili u 15 od 20 županija, ali i komentirao pobjedu Ivice Puljka u Splitu. Žao mu je da Vice Mihanović nije nastavio gdje je Krstulović Opara stao.

- To je šteta, no ostat će teška ljaga i stigma jer su izabrali Puljkovog zamjenika Ivoševića koji je javno objavio da je antisemit. Očekujem od Puljka da se distancira, a od zamjenika očekujem da se distancira i napusti politiku - poručio je.

Uskoro je putem medija u stožeru odgovorio Bojan Ivošević, prozvani Puljkov zamjenik.

- Bilo bi mu najbolje da provjeri koje je politike njegova stranka vodila, po pitanju ekonomije, ali i ideologije, u ovoj državi. Da je zapravo najveći uzrok on i njegova stranka, tako da ako se itko ima sramiti, to su oni. Ja sam čistog obraza, svi ljudi u ovom gradu znaju da nema osobe kojoj ne dajem priliku i da ne dijelim ljude po naciji, vjeri ni boji kože, za razliku od nekih - kazao je Ivošević.

Novinari su ga pitali kako se osjeća nakon svega što je prošao u kampanji.

- Bilo je niskih udaraca. I moj otac je u Splitu prošao svašta, ali nikad nije odustao, zbog mene i sestre. Ovo je uspjeh svih nas - istaknuo je Ivošević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:08