POLICIJA MOLI ZA POMOĆ

Iz Dječjeg doma u Kaštel Lukšiću nestala 15-godišnja Lucija: njezine suze su prije 5 godina ganule Hrvatsku

U vrijeme nestanka, prema evidencijama policije koja za njom intenzivno traga, bila je odjevena u modre traperice i kaput

Lucija Krstić

 Duje Klaric/Cropix

Od jučer popodne gubi se svaki trag 15-godišnjoj Luciji Krstić koja je nestala s adrese boravišta splitskog Dječjeg doma u Kaštel Lukšiću. U vrijeme nestanka, prema evidencijama policije koja za njom intenzivno traga, bila je odjevena u modre traperice i kaput.

-U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite." - poručuju iz MUP-a.

image

Lucija Krstić

Nestali.gov.hr

Inače, riječ je o djevojčici čije su suze prije pet godina ganule, a potom i ujedinile cijelu Hrvatsku. Bilo je to u listopadu 2016. kada je animatorica u sinjskoj igraonici Happyland na jednoj rođendanskoj proslavi uočila djevojčicu bez čarapa.

I bila je to tada desetogodišnja Lucija kojoj su objeručke odmah odlučile pomoći vlasnica igraonice i animatorica. Ubrzo se zahuktala lavina dobrote jer je priča o siromašnoj djevojčici bez čarapa dospjela u medije pa je pomoć pristigla sa svih strana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:56