‘NEUTEMELJENA TVRDNJA‘

Iz PPD-a demantirali Tomaševića koji tvrdi da financiraju Škoru: ‘Ta neistina uznemiruje i duboko vrijeđa naše zaposlenike‘

Sve političke aktere molimo da ne iznose neistine govoreći o našim tvrtkama, poručili su iz Prvog plinarskog društva
Miroslav Škoro i Tomislav Tomašević
 Nera Šimić I Damjan Tadić/Cropix

Tijekom jučerašenjeg sučeljevanja u Otvorenom na HRT-u kandidati za zagrebačkog gradonačelnika Tomislav Tomašević i Miroslav Škoro potegnuli su pitanje financiranja kampanje. Škoro je ponovio kako je Možemo! iz proračunskih sredstava izvukao više od 130 milijuna kuna, na što je Tomašević uzvratio da se kampanju njegovog protukandidata financiraju Pevex i Prvo plinarsko društvo (PPD).

- Potpuno nevjerojatno je da ste dobili nula kuna od donacija. Točno se vidi da je huškačka kampanja plaćena. Da nema Pevexa i PPD-a iza toga, ne bi toga bilo, rekao je Tomašević.

Danas su reagirali iz PPD-a tvrdeći da je Tomašević iznio potpuno neistinitu informaciju.

- U potpunosti odbacujemo ovu tvrdnju i insinuaciju te ističemo da je neistinita. PPD, bilo koja tvrtka u sustavu PPD grupe ili Energia naturalis grupe pa ni bilo koji pojedinac zaposlen u našoj grupi, ni financijski niti na bilo koji drugi način nema veze s kampanjom o kojoj je govorio Tomašević. Ta tvrdnja je apsolutno neistinita, neutemeljena i nanosi štetu ugledu i poslovanju naše grupacije te uznemiruje i duboko vrijeđa naše zaposlenike, poručuju iz tvrtke.

- Sve političke aktere molimo da ne iznose neistine govoreći o našim tvrtkama, a u svrhu ostvarivanja svojih političkih ciljeva, istaknuto je iz PPD-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:16