STRADALI U NESREĆI

Iz Varaždina u Poljsku prebačene dvije, a iz bolnice u Čakovcu jedna ozlijeđena osoba

U Varaždinu je na liječenju ostalo pet pacijenata. Dva su u jedinici intenzivnog liječenja, stabilno su i izvan životne opasnosti

prometna nesreća poljskog autobusa na autocesti A4 kod Brezničkog Huma

 Davor Pongracic/CROPIX

Iz Opće bolnice Varaždin u srijedu su u Poljsku prebačene dvije osobe ozlijeđene u subotnjoj prometnoj nesreći autobusa na autocesti A4 kod Brezničkog Huma, a iz Županijske bolnice Čakovec jedna pacijentica, potvrdili su iz bolnica.

U varaždinskoj bolnici na liječenju je i dalje pet pacijenata, a u čakovečkoj jedna žena i svi su stabilno.

Opća bolnica Varaždin nakon nesreće primila je 11 pacijenata. U nedjelju su u Poljsku otišla četiri pacijenta čije je zdravstveno stanje to dopuštalo, a u srijedu još dva.

U Varaždinu je na liječenju ostalo pet pacijenata. Dva su u jedinici intenzivnog liječenja, stabilno su i izvan životne opasnosti te im slijede operacije donjih ekstremiteta. Tri su pacijenta na ostalim bolničkim odjelima, potvrdili su iz Opće bolnice Varaždin.

Županijska bolnica Čakovec nakon nesreće je zbrinula dvije ozlijeđene žene. Jedna je imala ozljede potkoljenice, koje su sanirane operacijom te liječenje nastavlja u Poljskoj. Druga je pacijentica s teškim ozljedama bila u jedinici intenzivnog liječenja, a sad joj je stanje stabilno. Iz čakovečke bolnice potvrdili su da je bila i covid pozitivna, no na posljednjem testu je negativna. Postoji mogućnost da u sljedećim danima i ona bude premještena u Poljsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:27