VELIKI USPJEH

Iza nas je još jedan mjesec u kojem je Jutarnji.hr najposjećeniji portal u Hrvatskoj!

Redizajn najčešće donosi pad na listi najposjećenijih portala, no ne i portalu Jutarnji.hr, koji je nakon potpune promjene izgleda te brojnih funkcionalnosti, i dalje na top poziciji

Sedam godina nakon posljednjeg redizajna, korisnicima je početkom svibnja predstavljen potpuno novi, još bolji i moderniji Jutarnji.hr. Kako su funkcionalnosti portala i dizajn razvijani u suradnji s našim čitateljima, uspjeh nije mogao izostati, a to potvrđuju i posljednji rezultati DotMetrics Audience istraživanja.

Uobičajeno se medijske kuće, nakon redizajna portala, raduju novitetima koje nude svojim korisnicima, no pribojavaju se odlaska nezadovoljnih korisnika te gubitka pozicije na listama najposjećenijih portala koji je, pokazuju brojni primjeri, neizbježan. Redakcija portala Jutarnji.hr te cijeli tim digitalnih stručnjaka koji rade na njegovom razvoju danas osjećaju samo ponos jer takva situacija nije zadesila Jutarnji.hr – on je naime i nakon redizajna zadržao svoje mjesto na samom vrhu te je i u svibnju, sa 1.154.148 stvarnih korisnika najposjećeniji portal u zemlji.

Dragi korisnici, hvala vam što ste pomogli svojim prijedlozima i idejama da Jutarnji.hr poprimi današnji izgled i hvala vam što nas redovito pratite te nam dajete razlog da se svaki dan trudimo biti još bolji!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 09:59