OTVORILA SE ZEMLJA

Izlila se rijeka Orljava, pogledajte kako izgleda cesta kod Pakraca: ‘Došlo je do pomicanja kolnika...‘

Voditelj Nadcestarije u Pakracu Lovro Kumić otkrio je kakva je zapravo situacija na terenu
 Moj portal

Cesta Pakrac-Požega, koja je danas od 6.27 sati ujutro bila zatvorena zbog izlijevanja rijeke Orljave, ponovo je otvorena za sav promet, javlja Moj portal.

Kako je potvrdio voditelj Nadcestarije u Pakracu Lovro Kumić, voda se povukla s kolnika tako da se tom cestom sada može normalno voziti.

Što se pak tiče obilaznog pravca Pakrac - Lipik - Okučani - Nova Gradiška - Požega, gdje je na izlazu iz Donjeg Čaglića došlo do odrona zemlje, a voda je odnijela dio ceste o čemu smo pisali, još se radi na sanaciji kolnika.

Kako su izvijestili iz HAK-a, na tom dijelu ceste ograničenje brzine je 30 kilometara na sat, vozi se jednim kolničkim trakom uz privremenu regulaciju prometa.

Voditelj Nadcestarije u Pakracu Lovro Kumić se nada da će i ta cesta uskoro biti u cijelosti otvorena za promet vozila.

image

Cesta je zatvorena zbog izlijevanja Orljave

Snimio čitatelj

Posjetimo, čitatelji su tom lokalnom portalu javili ranije danas kako je na obilaznom pravcu, odnosno na izlazu iz Donjeg Čaglića prema Bjelanovcu, došlo do odrona zemlje, a voda je odnijela dio ceste.

Voditelj Nadcestarije u Pakracu Lovro Kumić objasnio je ranije jutros kakva je bila situacija na terenu.

image

Oštećena cesta

Grad Lipik

- Riječ je pukotini koju smo ranije primijetili, a koja se kontinuirano prati. Da, došlo je do pomicanja ceste, sve ekipe su na terenu i situacija se rješava. Još uvijek nemam informaciju da će se cesta zatvarati. Znači, za sada se tamo može prolaziti, ali uz povećani oprez, a ekipe propuštaju vozila - rekao je Lovro Kumić dodajući kako čekaju da dođe nadzor iz Hrvatskih cesta, piše Moj portal.

image

Oštećena cesta

Grad Lipik
image

Oštećena cesta

Nadcestarija Pakrac
image

Oštećena cesta

Nadcestarija Pakrac
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:09