OGORČENA HRVATICA

‘Iznajmila sam stan, bile su mi sumnjive, pa sam ih prijavila! A one su policajca dočekale u gaćicama...‘

Vlasnica stana: ‘Sa ženama je bio i muškarac za kojeg sam stekla dojam da dominira i kontrolira ih‘

Ilustracija

 Dacology/Alamy/Profimedia

"Stan sam 4. ožujka iznajmila. Sa tri ženske osobe, strankinje, bio je i jedan mlađi muškarac za kojeg sam stekla dojam da dominira situacijom i da kontrolira te žene. Posumnjala sam da bi se moglo raditi o zlouporabi žena za prostituciju", otkrila je policiji Varaždinka koja se u Varaždinu bavi iznajmljivanjem stana za jednodnevni najam.

Bilo je to dovoljno da policijski istražitelji zasuču rukave te usput pogledaju u virtualnom svijetu erotsku ponudu u gradu. Među 20 profila prodavača ljubavi na stranici www.eurogirlsescort.com sasvim opravdano im je ‘zapeo‘ za oko profil Mafer. Jedan od policajaca okrenuo je objavljeni broj iz vatrenog oglasa nabijen strastima, a s druge strane bila je 34-godišnja Peruanka Luz R.P.M.

Brzo je pao dogovor pa je odmah prošlog tjedna, tog 5. ožujka, na dostavljenu adresu rentanog stana policajac stigao po zadatku. A u stanu su ga dočekale tri dame u gaćicama od kojih mu je erotske maštarije, prema internom dogovoru i u odnosu na objavljenu ponudu, trebala ispuniti Venezuelanka Keylin.

U svega osam dana po Splitu i Varaždinu, tri prodavačice ljubavi su usrećile najmanje 27 muškaraca i za to dobile novac, a dio kolača od organizacije posla i omogućavanje prostitucije što uključuje objavljivanje oglasa, dogovaranje, najam i sve ostalo, odlazilo je, navodno, Peruanki.

image

ilustrativna fotografija

Tu sumnju, međutim, sve tri odbacuju jer su pred organima progona navele da 34-godišnjakinja nije organizatorica prostitucije već da je svaka radila odvojeno, preko vlastitih profila i da si je svaka sama dogovarala susrete i naplaćivala kompletnu uslugu. Tko je imao zapravo koju ulogu i gdje je muškarac s početka priče kojeg je s tri dame vidjela vlasnica stana, raspetljat će se tijekom istrage koja je u tijeku.

Po dovršetku istraživanja policija je Peruanku predala pritvorskom nadzorniku a sudac istrage ju je pustio da se u daljnjem tijeku postupka brani sa slobode. Druge dvije kolegice su, pak, prijavljene za kršenje članka 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a starijoj od njih dvije je uručen i prekršajni nalog jer su kod nje policajci u pretresu pronašli i 0,4 grama ecstasyja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:13