NADREALAN OGLAS

‘Iznajmljujem stan, cijena 350 eura, ali samo rimokatolicima! Može i mladi par, ali nema snošaja prije braka‘

Na Facebooku je osvanuo nadrealan iglas jedne Splićanke koja iznajmljuje stan u zagrebačkoj Dubravi
Oglas za stan u Dubravi, Ilustracija
 Goran Mehkek/Cropix

Facebokom se proširio oglas jedne 'gospođe', a građani tvrde da je autentičan. Novinari Slobodne Dalmacije dali su se u potragu za oglasom - i zaista, autentičan je. Ostavila ga je jedna mlada Splićanka u zagrebačkoj grupi Podstanar.hr - najam stana/najam sobe/ tražim cimera-cimericu.

A evo i sadržaja cijelog oglasa:

- Iznajmljujem garsonijeru u Zagrebu, kvart Dubrava. Grijanje je na plin, ali postoji i ugrađen ventilator. Stan se nalazi na 4. katu, zgrada ima dizalo te se nalazi u blizini autobusnog stajališta. Kvart je relativno miran. Cijena je 350 eura plus režije. Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke vjeroispovijesti.

Riječ je o mojim uvjerenjima te ovim putem samo želim napomenuti. Isto tako unaprijed molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata. To lako podignete u vašoj matičnoj crkvi. Bez toga ne možete uzeti stan u najam. Ne želim ulaziti u vašu intimu, ali prednost imaju ljudi koji su braku. Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema snošaja prije braka. Unaprijed se radujem novom stanaru i uspješnoj suradnji.Samo bez suvišnih komentar, hvala - napisala je ta gospođa u spomenutoj grupi.

image
Oglas na Facebooku
Facebook/screenshot

Potom su se javili brojni FB komentatori, a komentari su, naravno, urnebesni.

image
Komentari ispod oglasa
Facebook/screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2023 04:10