ODJECI SVADBENOG SLAVLJA

Izvor blizak Kolindi: ‘Škorin rukoljub ju je neugodno iznenadio!‘ Škoro: ‘To je bio čin pristojnosti‘

Iako mu je svojevremeno pokazala srednji prst, bivši predsjednik Domovinskog pokreta ovog je vikenda poljubio ruku bivšoj predsjednici RH
Miroslav Škoro u društvu Kolinde Grabar-Kitarović na svadbi sina Ante Deura
 Čitatelj

Kao što smo već pisali, bivši kandidat za predsjednika Republike Hrvatske i gradonačelnika Zagreba, bivši predsjednik Domovinskog pokreta i saborski zastupnik Miroslav Škoro ovog je vikenda u sesvetskom hotelu Phoenix na svadbi sina saborskog zastupnika HDZ-a Ante Deura zapjevao nekoliko starih hitova. Na svadbi je bila i bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, kojoj je Škoro u jednom trenutku poljubio ruku.

Iako fotografije to ne pokazuju, iz izvora bliskih bivšoj predsjednici Dnevnik Nove TV doznaje da je ostala neugodno zatečena Škorinom gestom, a odzdravila je, kako je rečeno, iz pristojnosti.

Miroslav Škoro je putem svojeg Facebooka reagirao na tvrdnje izvora bliskih bivšoj predsjednici.

- Žao mi je što gospođa Grabar-Kitarović danas preko anonimnih izvora poručuje da je bila neugodno zatečena mojojom gestom jer nisam imao takav dojam na mjestu događaja. Kućni odgoj me naučio kako se pozdravlja damu, uz to i bivšu predsjednicu. To je čin pristojnosti. Ništa više ni manje od toga. Bez obzira na njezino naknadno negodovanje, opet bih to ponovio, napisao je.

- Kad svi mi koji sudjelujemo u politici konačno shvatimo da nismo neprijatelji nego politički protivnici i da je narodu dosta naših taština, možda konačno krenemo naprijed, zaključio je svoju objavu Škoro.

Tijekom predsjedničke kampanje 2019. Grabar-Kitarović bila je česta meta Škorinih žestokih napada. Odnosi se nisu smirili ni poslije, kada mu je javno pokazala srednji prst kao odgovor na njegov stav o silovanju i pobačaju, piše Dnevnik.hr.

- Supruga i ja bili smo gosti, pa sam prijateljski i zapjevao nekoliko pjesama. Još nisam bio ni na jednom slavlju da me ljudi nisu pozvali da otpjevam neku svoju pjesmu, poručio je Škoro. Upitan znači li to da se pomirio s bivšom predsjednicom koja mu je svojedobno u kampanji pokazala srednji prst, Škoro je za Jutarnji u nedjelju odgovorio: - Jel vi to tražite od mene da komentiram činjenicu da sam pristojno odgojen kršćanin?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:39