DRAMATIČNO PRIZNANJE

'JA SE NIKOG NE BOJIM OSIM BOGA' Urednica Karolina Vidović - Krišto otkrila da je dobila uznemirujuća pisma

Split, 040213.Predavanje dr. Judith Reisman u Sjemenistu.Znanstvenica dr. Judith Reisman odrzala predavanje Opasnosti liberalnog spolnog odgoja u Splitskom sjemenistu.Na slici: dr. Judith Reisman, Stjepo Bartulica i Karolina Vidovic-Kristo.Foto: Jadran Babic / CROPIX
 Jadran Babić / CROPIX

SPLIT - Novinarka Karolina Vidović-Krišto večeras je izjavila kako je dobila uznemirujuća pisma i odlučila to javno reći.

"Imam razloge javno reći kako sam dobila drugo uznemirujuće pismo i zato sam izašla večeras za govornicu to kazati", rekla je Vidović-Krišto na kraju večerašnje tribine u splitskom Nadbiskupijskom sjemeništu na kojoj je američka aktivistkinja i komunikologinja Judith Reisman održala predavanje na temu "Opasnosti liberalnog spolnog odgoja".

Vidović-Krišto je objasnila kako se nakon primitka "drugog uznemirujućeg pisma" posavjetovala s prijateljima, među kojima i s Judith Reisman, što treba učiniti te da su joj rekli kako je najbolja zaštita da "o tomu javno progovori".

"Ja se nikog ne bojim, bojim se samo Boga. Učinit ću sve da zaštitim djecu", rekla je Vidović-Krišto.

Također je kazala da je neki nazivaju heroinom. "Nisam heroina, ja sam samo radila svoj posao", dodala je.

Po završetku tribine novinari su pitali Karolinu Vidović-Krišto da pojasni o kakvim se uznemirujućim pismima radi, što je njihov sadržaj te je li primitak tih pisama prijavila policiji, ali ona je samo kratko rekla kako "zasad ne želi ništa više govoriti".

Večeras se u policiji nije moglo doznati je li Krišto prijavila da je dobila uznemirujuća pisma.

Judith Reisman je na večerašnjoj tribini u Splitu između ostalog rekla kako je došla u Hrvatsku dati potporu novinarki Karolini Vidović-Krišto.

Program za iseljenike Hrvatske televizije "Slika Hrvatske" urednice Karoline Vidović-Krišto ukinut je nedavno nakon emisije "Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?" u kojoj su prikazani dijelovi dokumentarnog filma "The Kinsey Syndrom" u kojem se seksologa Alfreda Kinseya optužuje da je surađivao s pedofilima a istraživanja temeljio na zlostavljanju djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:12