NADLEŽNI U OBILASKU

Janafov terminal u Sisku bez oštećenja na sustavu nakon razornog potresa

Manja građevinska oštećenja nastala su na upravnoj zgradi i radionici terminala bez narušavanja statike navedenih građevina
 Davor Pongračić/Cropix

Na Janafovom terminalu u Sisku nema oštećenja na sustavu nakon razornog potresa koji je u utorak pogodio Sisačko-moslavačku županiju, dok su na upravnoj zgradi i radionici terminala nastala tek manja građevinska oštećenja, priopćeno je u srijedu iz Janafa

Predsjednik Uprave Janafa Stjepan Adanić i član Uprave Vladislav Veselica obišli su u srijedu Terminal Sisak kako bi se upoznali sa stanjem naftovodno-skladišnog sustava na tom potresom pogođenom području, kaže se u priopćenju.

Prilikom obilaska utvrđeno je kako na Terminalu Sisak nema oštećenja na sustavu te su manja građevinska oštećenja nastala na upravnoj zgradi i radionici terminala bez narušavanja statike navedenih građevina.

Uprava je upoznata i s posljedicama koje je potres prouzročio zaposlenicima terminala te je odlučeno da će Janaf pomoći u obnovi stambenih objekata svojih zaposlenika.

Uključit će se i u izravno doniranje financijskih sredstava Sisačko-moslavačkoj županiji te gradovima Sisku, Petrinji i Glini. Isto tako, donirat će sredstva i putem računa državnog proračuna u akciji „Pomoć za obnovu nakon potresa“, na koji će se primati uplate doniranih financijskih sredstava namijenjenih za sanaciju posljedica potresa u pogođenom području, navodi se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 14:54