BRZO REAGIRAO

Jandroković: ‘Neka Zadravec objavi navodni SMS o lobiranju, nikad nisam slao poruku takvog sadržaja‘

Želim da se cjelokupna hrvatska javnost uvjeri da se radi o običnim podvalama i lažnim optužbama, poručio je
Gordan Jandroković
 Damjan Tadic/CROPIX

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandoković pozvao je u utorak bivšu predstojnicu Zavoda za radiologiju KBC-a Sestre milosrdnice Dijanu Zadravec da javno objavi sadržaj navodnog SMS-a kojim je lobirao oko izbora novog ravnatelja te poručio da nikad nije slao SMS takvog sadržaja.

"Nakon današnjeg saslušanja Dijane Zadravec na sjednici Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije, u kojem je drugi put, prvi put je to bilo 21. svibnja, ponovila tvrdnju o navodnom SMS-u, pozivam je da javno objavi sadržaj navedenog SMS-a, zatim da kaže tko je i kome poslao navedeni SMS te tko joj je dao navedeni SMS", navodi Jandroković u priopćenju.

"Budući da nisam nikad slao SMS poruke takvog i sličnog sadržaja, niti sam sudjelovao u donošenju odluke o izboru ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice, niti sam uključen na bilo koji način u zbivanja u KBC-u Sestre milosrdnice, želim da se cjelokupna hrvatska javnost uvjeri da se radi o običnim podvalama i lažnim optužbama", kaže Jandroković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. prosinac 2023 20:47