ISTINSKI SUOSJEĆA

Jandroković uputio izraze sućuti obitelji Marina Pucara: ‘S teškom bolesti nosio se jako hrabro‘

Podravka je pod njegovim vodstvom ostvarivala izvrsne rezultate, a njegov poduzetnički duh i neumornu energiju prepoznali su i kolege
Gordan Jandroković
 Zeljko Puhovski/CROPIX

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u srijedu brzojav sućuti obitelji Marina Pucara u kojemu stoji:

- Poštovana obitelji, vijest o odlasku gospodina Marina Pucara duboko me ražalostila. U ovom trenutku boli, istinski suosjećam s Vama i Vašom obitelji. Uime Hrvatskoga sabora i osobno, primite izraze iskrene sućuti.

Gospodin Marin Pucar bio je jedan od najistaknutijih hrvatskih poduzetnika i menadžera. U svojoj bogatoj biografiji, dugogodišnjim marljivim radom napredovao je do najodgovornijih dužnosti. Unatoč teškoj bolesti s kojom se nosio jako hrabro, predano je nastavio raditi svoj posao.

Podravka je pod njegovim vodstvom ostvarivala izvrsne rezultate, pritom ne zaboravljajući društvenu odgovornost i pomoć drugima, posebno u vrijeme pandemije. Entuzijazam, poduzetnički duh i neumornu energiju prepoznali su i kolege nedavno ga izabravši za predsjednika Hrvatske udruge poslodavaca.

Hrvatskom gospodarstvu gospodin Pucar silno će nedostajati, ali još više svojoj obitelji, bližnjima i svima koji su ga voljeli. Poštovana i ožalošćena obitelji, još jednom Vam izražavam iskrenu sućut - napisao je Jandroković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2023 23:02