ONA TJERA PO SVOME

Jandrokoviću prekipjelo: ‘Zbog Vidović Krišto uvest ćemo obvezu nošenja maski u Saboru‘

‘Niste solidarni s ostalima, ne poštujete preporuke državnih tijela niti preporuke Predsjedništva Hrvatskog sabora‘, rekao joj je
Karolina Vidović Krišto
 Damjan Tadic/CROPIX

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković najavio je u srijedu moguće uvođenje obveze nošenja zaštitnih maski u sabornici budući da zastupnica Domovinskog pokreta Karolina Vidović Krišto i dalje ne poštuje preporuke saborskog Predsjedništva o nošenju maski.

- Zamolio bih zastupnicu Vidović Krišto da stavi masku. Zato što smatram da niste solidarni sa svih ostalih 150 zastupnica i zastupnika, zato što ne poštujete preporuke državnih tijela niti preporuke Predsjedništva Hrvatskog sabora - ponovno vas molim da stavite masku - apelirao je Jandroković na zastupnicu Vidović Krišto koja umjesto zaštitnom maskom usta prekriva maramom.

image
Karolina Vidović Krišto
Damjan Tadic/CROPIX

- U slučaju da to nećete učiniti, sazvat ću ponovno Predsjedništvo na kojem ćemo donijeti odluku da se više u sabornici neće moći biti bez zaštitne maske, to je obveza koju imamo svi i molim da se toga držite - izjavio je Jandroković.

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto uporno odbija nositi zaštitnu masku u sabornici ustrajavajući da preporuka saborskog Predsjedništva o nošenju maski nije obavezna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:12