HRVAT POGODIO ‘PETICU‘

Javio se novi milijunaš, već je podigao dobitak: ‘Sjedio sam u autu i pročitao vijest na portalu..‘

Igram uvijek iste brojeve, a odabrao sam ih, onako bez veze, još prije nekoliko godina, rekao je

Ilustracija

 Hrvatska lutrija

Igrač iz Zagreba sretni je dobitnik gotovo milijun kuna nakon što je pogodio pet brojeva izvučenih u 65. kolu Eurojackpota, izvijestili su iz Hrvatske lutrije.

Novopečeni milijunaš pojavio se na glavnoj blagajni Hrvatske lutrije u Zagrebu i prepričao trenutak kada je saznao za dobitak.

- Sjedio sam u autu i na jednom od portala, maloprije, vidio vijest da je u Hrvatskoj osvojen dobitak pet pogodaka. Kad sam otvorio članak uočio sam da je listić uplaćen u Ulici grada Vukovara 72, odnosno na adresi gdje sam i ja uplatio za to kolo, a tada sam vidio da je uplaćeno 6 kombinacija u iznosu od 90 kuna, ispričao je dobitnik.

Prisjetio se brojeva koje je odigrao i shvatio da je njegov listić dobitan pa je direktno produžio na glavnu blagajnu po dobitak od 958,252.66 kuna.

- Igram uvijek iste brojeve, a odabrao sam ih, onako bez veze, još prije nekoliko godina, rekao je i poručio da je svoje listiće uplaćivao na raznim prodajnim mjestima koja su mu usput.

- Gotovo svaki tjedan odigram barem za jedno izvlačenje Eurojackpota, uvijek šest kombinacija pa što bude, a ovog puta je to bilo prodajno mjesto u sklopu kojeg je i glavna blagajna, kao da sam znao da ću se vratiti, dodao je kroz smijeh.

Također je otkrio da je ovih dana proslavio rođendan.

- Ovo je jedan od najboljih rođendanskih poklona i daje jednu dodatnu sigurnost u vremenima koja slijede. No, i dalje ću živjeti kao i do sada, raditi posao koji volim i naravno biti u igri za neke nove dobitke u koje i dalje vjerujem, rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:50